Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΗΝΥΜΑ



Θεόδωρος  Σταυριανόπουλος
MSc Ηθ. Φιλοσοφίας - Μαθηματικός
6977020327 - 2721093476
e-mail:  stavr-th@otenet.gr   
ιστοσελίδα: stavrianopoulos.blogspot.gr
Υποψήφιος Δ/ντής μόνο στο 2ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Σύντομο μήνυμα
Συνάδελφοι
βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα διαδικασία επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων. Εσείς με την ψήφο σας καλείστε να αντικαταστήσετε τη «μαϊμού» συνέντευξη του παρελθόντος. Ο χρόνος, ως κριτής, θα αποφανθεί για το αποτέλεσμα.
Θεωρώ ότι στη ζωή μας κάποιες στιγμές αισθανόμαστε την ανάγκη στήριξης από κάποιους ανθρώπους που πιστεύουμε ότι μπορούν να μας την προσφέρουν. Κάποιοι από αυτούς το πράττουν. Κάποιοι άλλοι όχι. Η ζωή προς στιγμήν μπορεί να κάνει στάση. Το ταξίδι όμως της ζωής συνεχίζεται.
Επί σειρά ετών ασχολήθηκα με τη Διοίκηση, το Συνδικαλισμό, την Αυτοδιοίκηση, τα Περιβαλλοντικά και τον Πολιτισμό αλλά πάντα παρέμενα μάχιμος εκπαιδευτικός. Ποτέ δεν εξέλαβα την ενασχόληση με τα κοινά ως πρωτογενές υλικό για να χτίσω το συμφέρον μου.

       Συνηθίζω, η  άποψή μου να είναι πάντα ξεκάθαρη και ευδιάκριτη αψηφώντας το οποιοδήποτε  κόστος. Ποτέ δε φοβήθηκα να εκθέσω δημόσια την άποψή μου και εκατοντάδες φορές αρθρογραφώντας σχολίασα  αυτά που συνέβαιναν γύρω μου αλλά και στη χώρα μας.
Δυστυχώς επί σειρά ετών βρήκαμε μπροστά μας την ψεύτικη υπόσχεση του χθες, την υπόσχεση της παρακμής, την υπόσχεση που μας βόλευε, την υπόσχεση που μας πρόδωσε. Δυστυχώς στη χώρα μας πολλοί έχουν πάρει διαζύγιο από την ευθύνη. Θεωρούν την ευθύνη υπόθεση άλλων.
Συνάδελφοι του 2ου ΓΕΛ
ζητώ την ψήφο σας και εκτιμώ ότι με συνέπεια, αξιοπρέπεια και αξιοκρατία θα είμαι χρήσιμος στις προσδοκίες τις δικές σας, του σχολείου μας, αλλά και της εκπαίδευσης.

ΥΓ: Το καλό κλίμα, η καλή συνεργασία και ποιότητα ήθους των συναδέλφων του σχολείου μας αλλά και η δρομολόγηση της ίδρυσης «Συλλόγου αποφοίτων 2ου Λυκείου» με οδήγησαν στο να διεκδικώ μόνο το σχολείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου